TOPlist


vepřové s lusky a smetanou

  • Uživatelský recept
  • Autor: kattt
  • Porce: 28.00
  • Doba přípravy (min.): 40

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřová pečeně libová300
Olej olivový20
Fazolové lusky mražené800
Voda, minerální vody bez příchutě1200
Smetana ke šlehání 33%220
Těstoviny (v suchém stavu)500

Energetická hodnota celkem: 13388 kJ

Bílkoviny (g): 141, Tuky (g): 112, Sacharidy (g): 399 SAFA (g): 59 Cukry (g): 37 Vláknina (g): 33 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 478 kJ

Bílkoviny (g): 5, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 14.3 SAFA (g): 2.1 Cukry (g): 1.3 Vláknina (g): 1.2 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sul , pepř , koření na vepřovou pečeni

Postup přípravy

Maso nakrajime a podusime do změknutí,pak přidáme faz . lusky a smetanu.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma