TOPlist


Bazalková kuřecí játra se zeleninou

  • Uživatelský recept
  • Autor: dagmara123
  • Porce: 127.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)

Energetická hodnota celkem: 0 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0 SAFA (g): 0 Cukry (g): 0 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 0 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0 SAFA (g): 0 Cukry (g): 0 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Suroviny na 1 porci: • 150 g kuřecích jater • 250 g směsi zeleniny vařené v páře • 1 KL rostlinného oleje • Sušená nebo čerstvá bazalka • Sůl • Bílý pepř Postup: Nejprve si nachystáme kuřecí játra: Opláchneme je pod tekoucí vodou a spolu se sušenou nebo čerstvou nasekanou bazalkou a olejem promícháme v misce. Necháme 30 minut odpočívat v ledničce. Po půl hodině si rozehřejeme pánev a naložená játra na ní opečeme. Podle potřeby můžeme podlít vodou nebo vývarem. Těsně před koncem opékání osolíme, opepříme a přidáme lístky čerstvé bazalky. Podáváme se zeleninou vařenou v páře.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma