- Autor: BabickaDasa
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 5 |
Mouka pšeničná bílá | 5 |
Kedlubna | 200 |
Žampiony | 50 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 300 |
Smetana zakysaná 12% | 30 |
Vejce celá průměr | 100 |
Brambory zimní | 200 |
Dochucovadla:
sůl, pepř,cukr
Energetická hodnota celkem: 1974 kJ
Bílkoviny (g): 23,
Tuky (g): 19,
Sacharidy (g): 53,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 987 kJ
Bílkoviny (g): 11.5, Tuky (g): 9.5, Sacharidy (g): 26.5, SAFA (g): 3, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Klasická omáčka
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.