TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Bramborová polévka s mrkví a kari

Zpět
  • Autor: beruska36
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

Tip: zajímavou chuť dodají polévce houby. sůl, pepř, kari, muškátový oříšek, čerstvá petrželka

Energetická hodnota celkem: 765 kJ

Bílkoviny (g): 5, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 42 SAFA (g): 0 Cukry (g): 10 Vláknina (g): 7 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Na řepkovém oleji zpěníme jarní cibulku, přídám na kostičky nakrájenou mrkev a brambory. Podlijeme zeleninovým vývarem, přidáme muškátový oříšek, kari a vaříme do měkka, přibližně 10 minut. Poté dochutíme solí, pepřem a přidáme čerstvě nasekanou petrželku. Podáváme s celezrnným pečivem a lžící zakysané smetany.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři