TOPlist


Bramborová polévka s mrkví a kari

  • Uživatelský recept
  • Autor: beruska36
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Brambory (syrové)150
Mrkev150
Cibulka jarní0
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)0
Voda, minerální vody bez příchutě250

Energetická hodnota celkem: 765 kJ

Bílkoviny (g): 5, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 42 SAFA (g): 0 Cukry (g): 10 Vláknina (g): 7 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

Tip: zajímavou chuť dodají polévce houby. sůl, pepř, kari, muškátový oříšek, čerstvá petrželka

Postup přípravy

Na řepkovém oleji zpěníme jarní cibulku, přídám na kostičky nakrájenou mrkev a brambory. Podlijeme zeleninovým vývarem, přidáme muškátový oříšek, kari a vaříme do měkka, přibližně 10 minut. Poté dochutíme solí, pepřem a přidáme čerstvě nasekanou petrželku. Podáváme s celezrnným pečivem a lžící zakysané smetany.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma