TOPlist
Sledujte nás:

jahelný makovec bez cukru

Zpět

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 18060 kJ

Bílkoviny (g): 105, Tuky (g): 131, Sacharidy (g): 667, SAFA (g): 23, Cukry (g): 247, Vláknina (g): 111, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 564 kJ

Bílkoviny (g): 3.3, Tuky (g): 4.1, Sacharidy (g): 20.8, SAFA (g): 0.7, Cukry (g): 7.7, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0

Postup přípravy

spařené jáhly uvaříme a smícháme se 4 PL pšeničných klíčků, necháme 4 hod. fermentovat. Do vzniklé kaše přidáme rozinky, datle a sirum, pomletý mák a vše namačkáme do dortové formy či pekáčku. Povrch potřeme polevou ze dvou lžic hnědého cukru a dvou lžic oleje. Pečeme na 200 15 min a pak 30 min na 150.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři