TOPlist


Bravčové karé na šalvii

  • Uživatelský recept
  • Autor: piestany
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřová kotleta1000
Máslo čerstvé15
Jablka300

Energetická hodnota celkem: 8485 kJ

Bílkoviny (g): 200, Tuky (g): 112, Sacharidy (g): 42 SAFA (g): 53 Cukry (g): 32 Vláknina (g): 6 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1414 kJ

Bílkoviny (g): 33.3, Tuky (g): 18.7, Sacharidy (g): 7 SAFA (g): 8.8 Cukry (g): 5.3 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

šalvia, čierne korenie, soľ

Postup přípravy

Karé posypeme šalviou, osolíme, okoreníme a dáme do vhodnej nádoby, podlejeme troškou vody a pečieme zakryté pri 180 st. celzia asi hodinu. Medzitým si na panvičke rozpustíme maslo a podusíme na ňom plátky jabĺk. Keď je karé upečené, naservírujeme porcie na plátky jablka a podávame s ryžou alebo so zemiakmi.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma