TOPlist


Boloňské špagety

  • Uživatelský recept
  • Autor: slimlea
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 40

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Sůl1
Těstoviny (v suchém stavu)60
Rajčata 100
Česnek2
Hovězí maso zadní průměr75
Cibule40
Olej olivový5

Energetická hodnota celkem: 1655 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 52 SAFA (g): 3 Cukry (g): 7 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

oregano, pepř

Postup přípravy

Na oleji orestujeme do zlatova cibuli. Přidáme utřený česnek a hrubě mleté hovězí. Chvíli restujeme a poté vmícháme rozkrájená rajčata a dochutíme kořením. Podáváme se špagetami uvařenými al dente.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma