- Autor: adamkova.dagmar
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kapusta hlávková | 500 |
Sádlo vepřové škvařené | 50 |
Cibule | 50 |
Brambory (syrové) | 200 |
Hotová jíška (v suchém stavu) | 20 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 200 |
Energetická hodnota celkem: 4008 kJ
Bílkoviny (g): 21,
Tuky (g): 63,
Sacharidy (g): 85,
SAFA (g): 28,
Cukry (g): 30,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1336 kJ
Bílkoviny (g): 7, Tuky (g): 21, Sacharidy (g): 28.3, SAFA (g): 9.3, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 4.7, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.