- Autor: Zublinka72
- Doba přípravy (min.): 90
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Vepřová kýta | 555 | 
| Zeleninová směs lečo mražené | 350 | 
| Lečo zeleninové sterilované | 330 | 
| Rýže dlouhozrnná (uvařená) | 700 | 
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 | 
Dochucovadla:
sůl,pepř,grilovací koření
Energetická hodnota celkem: 7968 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 139, 
                                                        Tuky (g): 59, 
                                                        Sacharidy (g): 202,
                                                        SAFA (g): 20,
                                                        Cukry (g): 31,
                                                        Vláknina (g): 24,
                                                        Sůl (g): 6
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1992 kJ
Bílkoviny (g): 34.8, Tuky (g): 14.8, Sacharidy (g): 50.5, SAFA (g): 5, Cukry (g): 7.8, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Na oleji zprudka zatáhneme plátky masa(osolené a opepřené).Připravíme si pekáček,vyložíme ho papírem na pečení a na něj vyskládáme zatáhnuté maso.Maso posypeme grilovacím kořením,rovnoměrně rozvrstvíme sterilované lečo i se šťávou!!Nakonec to zasypeme mraženou zeleninou a pečeme přikryté asi 70 minut na 160.Podáváme s vařenou rýží.Fantazii se meze nekladou,takže je možné přidat sýr nebo cokoliv jiného :-)
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









