TOPlist


buchta s tvarohem a jahodami

  • Uživatelský recept
  • Autor: sequanka
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Ovesné vločky jemné130
Bílek100
Žloutek20
Hollandia Selský jogurt bílý 130
Tvaroh odtučněný průměr120
Jahody200
agavový sirup25
Kypřící prášek do pečiva2

Energetická hodnota celkem: 3751 kJ

Bílkoviny (g): 53, Tuky (g): 20, Sacharidy (g): 125 SAFA (g): 7 Cukry (g): 66 Vláknina (g): 18 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 625 kJ

Bílkoviny (g): 8.8, Tuky (g): 3.3, Sacharidy (g): 20.8 SAFA (g): 1.2 Cukry (g): 11 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Nejprve jsem připravila náplň = jahody nakrájené na kostičky smícháme s tvarohem. Potom jsem připravila těsto = z bílků (3 ks) vyšleháme sníh, žloutek smícháme s jogurtem, rozemletými vločkami, práškem do perníku a medem. Potom vmícháme opatrně sníh z bílků a těsto nalejem do pekáčku/formy, který vyložíme pečícím papírem. Nahoru rozetřeme tvaroh s ovocem a pečeme cca 30 minut na cca 180C

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma