TOPlist


buchta špaldova

  • Uživatelský recept
  • Autor: exboruvka
  • Porce: 8.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Citronová kůra5
Mouka špaldová celozrnná300
Podmáslí kysané 0,5 % tuku100
Cukr hnědý (řepný, třtinový)150
Vejce celá průměr55
Borůvky250

Energetická hodnota celkem: 8456 kJ

Bílkoviny (g): 52, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 412 SAFA (g): 4 Cukry (g): 182 Vláknina (g): 18 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1057 kJ

Bílkoviny (g): 6.5, Tuky (g): 1.6, Sacharidy (g): 51.5 SAFA (g): 0.5 Cukry (g): 22.8 Vláknina (g): 2.3 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma