TOPlist


Bageta plněná křenovým tvarohem, sýrem a šunkou

  • Uživatelský recept
  • Autor: JarmilaCernakova
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Uzená kýta70
Křen4
Rajčata 30
Salát hlávkový20
Eidam 20%15
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku)15
Tvaroh odtučněný průměr50
Rohlík celozrnný průměr80

Energetická hodnota celkem: 1660 kJ

Bílkoviny (g): 28, Tuky (g): 9, Sacharidy (g): 49 SAFA (g): 4 Cukry (g): 7 Vláknina (g): 7 Sůl (g): 3


Dochucovadla:

sůl, čerstvý kopr

Postup přípravy

Tvaroh vyšleháme s mlékem a ochutíme solí a jemně nastrouhaným čerstvým křenem. Bagetu rozkrojíme, namažeme křenovou pomazánkou, obložíme plátky najemno nakrájeného eidamu a plátkem šunky, ozdobíme hlávkovým salátem a plátky rajčat.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma