- Autor: janickaj
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Těstoviny (v suchém stavu) | 31 |
| Mleté maso míchané průměr | 125 |
| Rajčata konzervovaná | 62 |
| Rajský protlak | 20 |
| Víno červené | 10 |
| Mléko trvanlivé plnotučné (3,5 % tuku) | 150 |
| Mouka pšeničná hladká | 12 |
| Čedar 50% | 37 |
| Máslo čerstvé | 12 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, bazalka (či jiné bylinky), muškátový oříšek
Energetická hodnota celkem: 4212 kJ
Bílkoviny (g): 34,
Tuky (g): 75,
Sacharidy (g): 47,
SAFA (g): 40,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






