TOPlist


Rybí karbanátky

  • Uživatelský recept
  • Autor: Martina M.
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Pangasius filety (mražené)100
Mouka kukuřičná7
Cibulka jarní20
Vejce celá průměr23

Energetická hodnota celkem: 516 kJ

Bílkoviny (g): 19, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 6 SAFA (g): 1 Cukry (g): 1 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 2


Dochucovadla:

rybí koření

Postup přípravy

Umixuju 100g pangase, přidám rybí koření, jarní cibulku, pepř, lžíci kukuřičné strouhanky, půl vejce, vypracuju 2 karbanátky a na suché pánvi opeču pod poklicí z obou stran

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma