- Autor: lavice
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| sardinky ve vlastní štavě | 100 |
| Tvaroh odtučněný průměr | 250 |
| Hořčice plnotučná průměr | 20 |
| Cibulka jarní | 30 |
Energetická hodnota celkem: 1543 kJ
Bílkoviny (g): 54,
Tuky (g): 11,
Sacharidy (g): 12,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 386 kJ
Bílkoviny (g): 13.5, Tuky (g): 2.8, Sacharidy (g): 3, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 2.8, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






