TOPlist


BRAMBORY NA LOUPAČKU S ŽAMPIONOVÝM TVAROHEM

  • Uživatelský recept
  • Autor: Simmonska
  • Porce: 5.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Měkký tvaroh (Olma)400
Žampiony250
Cibule50
Máslo čerstvé80
Brambory rané800
Rajčata 200

Energetická hodnota celkem: 6975 kJ

Bílkoviny (g): 92, Tuky (g): 66, Sacharidy (g): 173 SAFA (g): 44 Cukry (g): 40 Vláknina (g): 20 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1395 kJ

Bílkoviny (g): 18.4, Tuky (g): 13.2, Sacharidy (g): 34.6 SAFA (g): 8.8 Cukry (g): 8 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 0.2


Dochucovadla:

sůl, pepř, kmín

Postup přípravy

Rajčata na špičce zlehka nařízneme do malého křížku, vykrojíme „bubáka“ po stopce a na několik vteřin spaříme, poté ihned zchladíme a slupku oloupeme. Rajčata rozkrojíme, odstraníme semínka a dužinu nakrájíme na malé kostičky. Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme očištěné nakrájené žampiony, opečeme, ochutíme kmínem, pepřem a na závěr solí. Tvaroh smícháme s rajčaty, žampiony a pažitkou. Podáváme s vařenými brambory.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma