- Autor: Gogosek
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00

Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Žampiony krájené v mírně slaném nálevu (Bonduelle) | 30 |
Paprika červená | 100 |
Cottage Jihočeský zeleninový (Madeta) | 30 |
Balkánský sýr | 20 |
Olej olivový | 5 |
Pór | 20 |
Dochucovadla:
Tymián
Energetická hodnota celkem: 694 kJ
Bílkoviny (g): 8,
Tuky (g): 10,
Sacharidy (g): 10,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Papriku rozkrojíme napůl. Vyškrabeme vnitřek, který polijeme troškou oleje a vložíme plátky žampiónu, na to položíme rozdrolený balkánský sýr a nakonec přidáme Cottage a posypeme tymiánem. Dáme do pekáčku, který pokapeme zbytkem oleje, na to položíme papriky a pečeme na 160°C asi 20 minut. Hotové posypeme pokrájeným pórkem a podáváme například s nasucho opečeným chlebem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.