TOPlist


Hovězí na kmíně s uzenym moravskym masem

  • Uživatelský recept
  • Autor: kazrei
  • Porce: 100.00
  • Doba přípravy (min.): 120

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mouka špaldová celozrnná15
Voda, minerální vody bez příchutě1000
Hovězí maso zadní průměr365
Moravské uzené121
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)12
Cibule250

Energetická hodnota celkem: 3749 kJ

Bílkoviny (g): 98, Tuky (g): 35, Sacharidy (g): 37 SAFA (g): 12 Cukry (g): 16 Vláknina (g): 7 Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 37 kJ

Bílkoviny (g): 1, Tuky (g): 0.4, Sacharidy (g): 0.4 SAFA (g): 0.1 Cukry (g): 0.2 Vláknina (g): 0.1 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sul pepr kmin

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma