TOPlist


Hovězí se zeleninou

  • Uživatelský recept
  • Autor: Lucirak
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Paprika červená75
Cibule122
Mrkev131
Celer bulva132
Kuřecí prsa bez kůže102
Hovězí maso zadní průměr298
Fazole červené sterilované v mírně slaném nálevu255

Energetická hodnota celkem: 3952 kJ

Bílkoviny (g): 107, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 80 SAFA (g): 7 Cukry (g): 36 Vláknina (g): 26 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 988 kJ

Bílkoviny (g): 26.8, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 20 SAFA (g): 1.8 Cukry (g): 9 Vláknina (g): 6.5 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

sůl, pepř, nové koření

Postup přípravy

Na rozpálený olej dáme cibulku maso. Po zatáhnutí masa zeleninu . Okořeníme a přilejeme 150 vody a dusíme do měkka. Nakonec přidáme fazolky s konzerv a vyvaříme vodu.Podáváme s rýží či s chlebem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma