TOPlist


Lasagně

  • Uživatelský recept
  • Autor: yanek
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Parmezán 25%150
Těstoviny (uvařené)450
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku)400
Mouka pšeničná hladká40
Máslo čerstvé40
Cibule100
Rajčata konzervovaná400
Hovězí maso zadní průměr500

Energetická hodnota celkem: 10932 kJ

Bílkoviny (g): 199, Tuky (g): 106, Sacharidy (g): 200 SAFA (g): 64 Cukry (g): 41 Vláknina (g): 26 Sůl (g): 8

Energetická hodnota na 1 porci: 1822 kJ

Bílkoviny (g): 33.2, Tuky (g): 17.7, Sacharidy (g): 33.3 SAFA (g): 10.7 Cukry (g): 6.8 Vláknina (g): 4.3 Sůl (g): 1.3

Postup přípravy

500 g hovězího mletého masa, 400 g krájených loupaných rajčat, bazalka, oregano, 100 g cibule. 40 g másla, 40 g hladké mouky, 400 ml mléka polotučného, Sůl, Pepř, Muškátový květ, balení lasgní 450 g, parmazán 150 g

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma