TOPlist


Vařené hovězí maso,rajská omáčka,houskový knedlík

  • Uživatelský recept
  • Autor: JarmilaCernakova
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
hroznový cukr Korunný cukor5
Mouka pšeničná hrubá58
Houska bílá10
Vejce celá průměr14
Droždí2
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku)25
Rajský protlak20
Mouka pšeničná hladká7
Cibule10
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)5
Hovězí maso zadní průměr90

Energetická hodnota celkem: 2077 kJ

Bílkoviny (g): 30, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 64 SAFA (g): 4 Cukry (g): 10 Vláknina (g): 6 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl,mletý pepř,nové koření, bobkový list, skořice, nekalorické sladidlo

Postup přípravy

Hovězí maso uvaříme doměkka. Na rozehřátém oleji zpěníme cibulku, zaprášíme ji moukou a za stálého míchání zalijeme hovězím vývarem.Pak přidáme protlak,bobkový list, nové koření, mírně osolíme a necháme důkladně provařit.Provařenou omáčku dochutíme, kdo chce, může přidat špetku skořice, případně sladidlo.Uvařené maso dáme prohřát do omáčky, podáváme s dvěma knedlíky, které můžeme překrojit na poloviny

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma