TOPlist


celerová

  • Uživatelský recept
  • Autor: baklazan
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Pór100
Celer bulva200
Brambory (syrové)200
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku)200
Olej olivový10

Energetická hodnota celkem: 2001 kJ

Bílkoviny (g): 17, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 72 SAFA (g): 4 Cukry (g): 27 Vláknina (g): 9 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1001 kJ

Bílkoviny (g): 8.5, Tuky (g): 6.5, Sacharidy (g): 36 SAFA (g): 2 Cukry (g): 13.5 Vláknina (g): 4.5 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Lžička oleje - cibulka - celer - pórek - brambory. Zalít vodou - potopit - 10 min. vařit. Neopařit se - rozmixovat, poředit mlékem, sůl, pepř.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma