- Autor: baklazan
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Pór | 100 |
Celer bulva | 200 |
Brambory (syrové) | 200 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 200 |
Olej olivový | 10 |
Energetická hodnota celkem: 2001 kJ
Bílkoviny (g): 17,
Tuky (g): 13,
Sacharidy (g): 72,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 27,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1001 kJ
Bílkoviny (g): 8.5, Tuky (g): 6.5, Sacharidy (g): 36, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 13.5, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Lžička oleje - cibulka - celer - pórek - brambory. Zalít vodou - potopit - 10 min. vařit. Neopařit se - rozmixovat, poředit mlékem, sůl, pepř.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.