TOPlist


Játrový krém s celozrnnou bagetou a paprikami

  • Uživatelský recept
  • Autor: JarmilaCernakova
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Játra kuřecí90
Cibule20
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)5
Citronová šťáva9
Víno červené15
Lučina Žervé s jogurtem15
Paprika červená50
Paprika zelená50
Paprika žlutá 50
Rohlík celozrnný průměr60

Energetická hodnota celkem: 1743 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 48 SAFA (g): 5 Cukry (g): 9 Vláknina (g): 8 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

sůl, mletý pepř, tymián

Postup přípravy

Omytá a odblaněná játra nakrájíme na kousky. Osmahneme je na rozehřátém oleji, přidáme k nim jemně krájenou cibuli, opečeme, podlijeme červeným vínem, ochutíme tymiánem a krátce podusíme. Necháme vychladnout, rozmixujeme a přes jemné sítkoještě propasírujeme. Do kaše vmícháme žervé, osolíme, opepříme dochutíme citronovou šťávou a dobře zamícháme. Krém servírujeme v miskách, obložíme proužky nakrájených paprik, podáváme s celozrnou bagetou.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma