TOPlist


Okurkový salát s tuňákem, celozrnné pečivo

  • Uživatelský recept
  • Autor: JarmilaCernakova
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Jogurt 0,1% - milblu50
Rohlík celozrnný průměr60
Salát ledový160
Rajčata Cherry60
Sezamová semínka3
Pažitka6
Kopr7
Česnek5
Citronová šťáva18
Olej olivový3
Okurka salátová150
Tuňák ve šťávě - Vitae dORO90

Energetická hodnota celkem: 1683 kJ

Bílkoviny (g): 34, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 50 SAFA (g): 1 Cukry (g): 13 Vláknina (g): 9 Sůl (g): 3


Dochucovadla:

sůl, mletý bílý pepř.

Postup přípravy

Okurku nakrouháme, pokapeme olejem a citronem. Jogurt osolíme, ochutíme pepřem,lisovaným česnekem a bylinkami. Natrhaný salát, půlená rajčátka a tuňáka přelijeme jogurtovou zálivkou, posypeme sezamovým semínkem a podáváme s celozrnou večkou.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma