- Autor: 1sona
- Doba přípravy (min.): 30
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná hladká | 50 |
Máslo čerstvé | 25 |
Kopr | 15 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 25 |
Smetana na vaření 12% | 200 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 800 |
Fazolové lusky mražené | 200 |
Hovězí maso zadní průměr | 220 |
Ocet | 20 |
Masox | 13 |
Dochucovadla:
sůl, masox, ocet, kopr
Energetická hodnota celkem: 4564 kJ
Bílkoviny (g): 58,
Tuky (g): 56,
Sacharidy (g): 80,
SAFA (g): 35,
Cukry (g): 40,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 571 kJ
Bílkoviny (g): 7.3, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 10, SAFA (g): 4.4, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 1.1, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Na másle uděláme bledou jíšku. Přidáme uvařené hovězí maso, podušené fazolky, osolíme, okyselíme, povaříme. Přidáme zakysanou smetanu a nakonec kopr.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.