TOPlist
Sledujte nás:

Koprovka s fazolovými lusky a hovězím masem

Zpět
  • Autor: 1sona
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Porce: 8.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, masox, ocet, kopr

Energetická hodnota celkem: 4564 kJ

Bílkoviny (g): 58, Tuky (g): 56, Sacharidy (g): 80, SAFA (g): 35, Cukry (g): 40, Vláknina (g): 9, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 571 kJ

Bílkoviny (g): 7.3, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 10, SAFA (g): 4.4, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 1.1, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Na másle uděláme bledou jíšku. Přidáme uvařené hovězí maso, podušené fazolky, osolíme, okyselíme, povaříme. Přidáme zakysanou smetanu a nakonec kopr.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři