TOPlist


Bramboračka

  • Uživatelský recept
  • Autor: katpan
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Čočka červená (v suchém stavu)5
Bujón průměr (v suchém stavu)2
Brambory vařené10
Vločky ovesné5
Houby sušené průměr5
Máslo čerstvé1
Mouka pšeničná hladká5
Mrkev5
Květák5
Česnek1
Celer bulva3
Petržel - kořen3

Energetická hodnota celkem: 400 kJ

Bílkoviny (g): 5, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 15 SAFA (g): 1 Cukry (g): 2 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl, pepř, libeček, majoránka

Postup přípravy

Na másle zpěníme cibulku, zaprášíme moukou, umícháme tmavou jíšku, zalijeme vývarem, přidáme brambory, mrkev, celer, petržel a předem namočené sušené houby, ovesné vločky a červenou čočku, okořeníme a povaříme do změknutí zeleniny, nakonec přidáme česnek a majoránku.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma