TOPlist


pečený pstruh se salátem z celeru, ředkviček a rukoly

  • Uživatelský recept
  • Autor: zuhluch
  • Porce: 2.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Pstruh500
Olej olivový20
Celer řapíkatý300
Ředkvičky100
Kapary50
Citronová šťáva40

Energetická hodnota celkem: 3701 kJ

Bílkoviny (g): 95, Tuky (g): 45, Sacharidy (g): 22 SAFA (g): 10 Cukry (g): 14 Vláknina (g): 9 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1851 kJ

Bílkoviny (g): 47.5, Tuky (g): 22.5, Sacharidy (g): 11 SAFA (g): 5 Cukry (g): 7 Vláknina (g): 4.5 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

xx

Postup přípravy

xx

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma