TOPlist


rýžový nákyp

  • Uživatelský recept
  • Autor: Helena K.
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Rýže dlouhozrnná (v suchém stavu)300
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku)1000
Vejce celá průměr175
Hera120
Cukr bílý (řepný, třtinový)120
Jablka500

Energetická hodnota celkem: 13720 kJ

Bílkoviny (g): 76, Tuky (g): 119, Sacharidy (g): 466 SAFA (g): 58 Cukry (g): 223 Vláknina (g): 18 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 3430 kJ

Bílkoviny (g): 19, Tuky (g): 29.8, Sacharidy (g): 116.5 SAFA (g): 14.5 Cukry (g): 55.8 Vláknina (g): 4.5 Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma