TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Pečený patizon

Zpět
  • Autor: Terinana
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 8.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Brambory (syrové)300
Patizony150
Šunka krůtí průměr50
Cibule20

Dochucovadla:

sůl, pepř, majoránka a sušený česnek

Energetická hodnota celkem: 1443 kJ

Bílkoviny (g): 17, Tuky (g): 1, Sacharidy (g): 67, SAFA (g): 0, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 180 kJ

Bílkoviny (g): 2.1, Tuky (g): 0.1, Sacharidy (g): 8.4, SAFA (g): 0, Cukry (g): 1.3, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Nakrájíme brambory a vyskládáme je na vymazaný plech. Na brambory dáme vrstvu patizonu,které je nakrájený na kostečky. Poté přidáme šunku a cibuli. Dále další vrstvu brambor, potizonu, šunky a cibuli. Necháme zapéct asi na 30 minut na 180 stupňu

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři