- Autor: Terinana
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory (syrové) | 300 |
Patizony | 150 |
Šunka krůtí průměr | 50 |
Cibule | 20 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, majoránka a sušený česnek
Energetická hodnota celkem: 1443 kJ
Bílkoviny (g): 17,
Tuky (g): 1,
Sacharidy (g): 67,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 180 kJ
Bílkoviny (g): 2.1, Tuky (g): 0.1, Sacharidy (g): 8.4, SAFA (g): 0, Cukry (g): 1.3, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Nakrájíme brambory a vyskládáme je na vymazaný plech. Na brambory dáme vrstvu patizonu,které je nakrájený na kostečky. Poté přidáme šunku a cibuli. Dále další vrstvu brambor, potizonu, šunky a cibuli. Necháme zapéct asi na 30 minut na 180 stupňu
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.