- Autor: praradka
- Doba přípravy (min.): 35
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Créatif Mexico zeleninová směs sterilovaná (Bonduelle) | 125 |
Šmakoun s hlívou ústřičnou | 200 |
Olej olivový | 5 |
Cibulka jarní | 30 |
Rýže parboiled (uvařená) | 230 |
Dochucovadla:
Sůl,pepř,uzená paprika
Energetická hodnota celkem: 2428 kJ
Bílkoviny (g): 39,
Tuky (g): 8,
Sacharidy (g): 82,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 15,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1214 kJ
Bílkoviny (g): 19.5, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 41, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 7.5, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Rýži uvaříme dle návodu. V hluboké pánvi na oleji osmahneme cibulku a přidáme nakrájeného šmakouna a mírně osmahneme.Přidáme uvařenou rýži a Créatif Mexico. Dochutíme solí,pepřem,uzenou paprikou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.