- Autor: vlastik.yaris
- Uživatelský recept
- Porce: 9.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Rybíz černý | 100 |
| Mouka pšeničná hrubá | 40 |
| Vejce celá průměr | 55 |
| Tvaroh odtučněný průměr | 250 |
Energetická hodnota celkem: 1888 kJ
Bílkoviny (g): 44,
Tuky (g): 7,
Sacharidy (g): 54,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 21,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 210 kJ
Bílkoviny (g): 4.9, Tuky (g): 0.8, Sacharidy (g): 6, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 2.3, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






