TOPlist


Pizza z karfiolového cesta

  • Uživatelský recept
  • Autor: shipka45
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Syr Pierko50
Vejce celá průměr55
Květák340
ovsené otruby30
Kypřící prášek do pečiva3
Olivy zelené plněné papričkou80
Pomazanka paradajkovo-pariková pikantná80
Šunka krůtí Wellness120
Žampiony sterilované ve slaném nálevu120

Energetická hodnota celkem: 2866 kJ

Bílkoviny (g): 59, Tuky (g): 28, Sacharidy (g): 50 SAFA (g): 9 Cukry (g): 22 Vláknina (g): 16 Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 1433 kJ

Bílkoviny (g): 29.5, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 25 SAFA (g): 4.5 Cukry (g): 11 Vláknina (g): 8 Sůl (g): 2.5


Dochucovadla:

soľ, kurkuma, zel.zmes dobroty, rasca,

Postup přípravy

Karfiól rozmixujte v mixéri na malé “ryžové” kúsky. Rozmixovaný karfiól dajte na panvicu a opekajte do zmäknutia až je. karfiól mäkký a začína byť dohneda. Necháme ho troch vychladnuť,,pridáme otruby, vajíčko, štipku prášku do pečiva, soľ,mletej rasce, spracujeme cesto, ktoré rukami roztlačíme do papierom vyloženého formi na pizzu a dáme zapiecť do rúry rozohriatej na 200°C na 15 minút, Pizza vyberieme z rúry, potrieme pikantnou paradajkovo- paprikovou pomazánkou (vlastný polotovar), nato poukladáme šunku, šampiňóny, olivy a pokrájanou paradajkou. Vložíme opäť do rúry zapiecť na ďalších 15 minút. Zasa vyberieme pizzu von z rúry, posypeme strúhaným syrom a vložíme ešte dopiecť na 6-8 minút.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma