TOPlist


Svíčková

  • Uživatelský recept
  • Autor: lupji
  • Porce: 127.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mrkev400
Celer bulva225
Petržel - kořen225
Smetana na vaření 12%200
Smetana ke šlehání 31%200
Sůl1

Energetická hodnota celkem: 5370 kJ

Bílkoviny (g): 23, Tuky (g): 88, Sacharidy (g): 97 SAFA (g): 58 Cukry (g): 64 Vláknina (g): 21 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 42 kJ

Bílkoviny (g): 0.2, Tuky (g): 0.7, Sacharidy (g): 0.8 SAFA (g): 0.5 Cukry (g): 0.5 Vláknina (g): 0.2 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

Bobkový list, nové koření, černý celý pepř

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma