TOPlist


Jahelník

  • Uživatelský recept
  • Autor: pismik
  • Porce: 8.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Jáhly200
Vejce celá průměr200
Tvaroh odtučněný průměr450
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku)500
Cukr hnědý (řepný, třtinový)40
Mandle100
Jihočeské AB30
Jablka200
Med30

Energetická hodnota celkem: 11467 kJ

Bílkoviny (g): 139, Tuky (g): 113, Sacharidy (g): 288 SAFA (g): 37 Cukry (g): 130 Vláknina (g): 34 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1433 kJ

Bílkoviny (g): 17.4, Tuky (g): 14.1, Sacharidy (g): 36 SAFA (g): 4.6 Cukry (g): 16.3 Vláknina (g): 4.3 Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma