TOPlist


Kavarna

  • Uživatelský recept
  • Autor: wonder142
  • Porce: 5.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kuřecí stehno bez kůže760
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)20
Cibule150
Paprika zelená160
Paprika červená160
Rajčata 170
Voda, minerální vody bez příchutě200
Víno bílé sladké150

Energetická hodnota celkem: 6175 kJ

Bílkoviny (g): 158, Tuky (g): 58, Sacharidy (g): 66 SAFA (g): 19 Cukry (g): 26 Vláknina (g): 11 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1235 kJ

Bílkoviny (g): 31.6, Tuky (g): 11.6, Sacharidy (g): 13.2 SAFA (g): 3.8 Cukry (g): 5.2 Vláknina (g): 2.2 Sůl (g): 0.2


Dochucovadla:

sůl pepř, majoránka, směs koření na kuřecí maso.

Postup přípravy

Maso osolit, oprančit na oleji s trochou vody. Poté přidat k osmahnutí cibulku, nakonec ostatní zeleninu. Přidat sůl, pepř, koření. Vodu a víno. Poté péct. (vody i vína dát příště méně!)

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma