- Autor: mannheims
- Doba přípravy (min.): 1
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
zlty hrach suchy | 200 |
Bujón bohatý zeleninový Knorr (hotový výrobek) | 500 |
Brambory vařené | 100 |
Energetická hodnota celkem: 2650 kJ
Bílkoviny (g): 44,
Tuky (g): 9,
Sacharidy (g): 96,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 2,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 10
Energetická hodnota na 1 porci: 883 kJ
Bílkoviny (g): 14.7, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 32, SAFA (g): 0.7, Cukry (g): 0.7, Vláknina (g): 3.7, Sůl (g): 3.3
Postup přípravy
Hrach zaliat vodou a nechat namoceny najlepsie cez noc v chladnicke. Vodu zliat, hrach do hrnca zaliat cistu vodou (1liter cca), zeleninovy bujon a nechat varit cca 1 hodinu, alebo az kym hrach nezmækne. Pridat 100gr varenych zemiakov a rozmixovat.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.