TOPlist


Rybí filé s porkem

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Filé z tresky (mražené)150
Pór100
Cibule50
Flora10
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)10
Mouka pšeničná hladká15

Energetická hodnota celkem: 1543 kJ

Bílkoviny (g): 31, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 25 SAFA (g): 2 Cukry (g): 9 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 772 kJ

Bílkoviny (g): 15.5, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 12.5 SAFA (g): 1 Cukry (g): 4.5 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 1.5


Dochucovadla:

kari, mletý pepř

Postup přípravy

Na oleji zpěníme tenká půlkolečka nakrájené cibule , vložíme osolené a okořeněné folé a na pánvi s obou stran opečeme. Přidáme nakrájený porek, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Rybí filé vyjmeme , do pánve přidáme trochu másla, zaprášíme moukou a provaříme. Ochutíme

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma