TOPlist


Bifteky se žampiony

  • Uživatelský recept
  • Autor: lkjhg
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hovězí svíčková800
Šunka kuřecí prsní výběrová200
Hermelín 30% průměr90
Eidam 30%120
Žampiony marinované s koprem (Bonduelle)314
Paprika sterilovaná200
Máslo čerstvé50
Kečup30
Hořčice plnotučná průměr30
Sójová omáčka10

Energetická hodnota celkem: 10235 kJ

Bílkoviny (g): 266, Tuky (g): 117, Sacharidy (g): 49 SAFA (g): 69 Cukry (g): 24 Vláknina (g): 6 Sůl (g): 13

Energetická hodnota na 1 porci: 2559 kJ

Bílkoviny (g): 66.5, Tuky (g): 29.3, Sacharidy (g): 12.3 SAFA (g): 17.3 Cukry (g): 6 Vláknina (g): 1.5 Sůl (g): 3.3


Dochucovadla:

sůl, pepř, chili

Postup přípravy

Naklepané plátky masa (bifteky) osolíme, opepříme. Poklademe plátky šunky, sýra a hermelínu. Přidáme žampiony a proužky papriky. Dobře zabalíme a sepneme párátky. Na povrchu znovu posolíme a posypeme čili kořením. Opečeme ve větším množství oleje (zpočátku prudčeji, posléze mírněji), do zlatova. Přendáme do nádoby a zapečeme nebo podusíme v troubě. Do zbytku oleje přidáme sojovou omáčku, kečup, hořčice a máslo. Po rozpuštění másla přidáme trochu vody a povaříme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma