TOPlist


Krůtí plátek přelilý žampionovým krémem, rýže

  • Uživatelský recept
  • Autor: cerna.lenk
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 40

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Smetana na vaření 12%100
Žampiony marinované s koprem (Bonduelle)50
Krůtí prsa bez kůže80
Rýže Indiánská (v suchém stavu)40
Okurka salátová100

Energetická hodnota celkem: 1688 kJ

Bílkoviny (g): 29, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 40 SAFA (g): 9 Cukry (g): 8 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Žampiony sterilované s koprem povaříme ve smetaně na vaření 12 % tuku do té doby, dokud omáčka nezhoustne. Pro jemnější konzistenci je možné žampióny s omáčkou ještě i rozmixovat. Krůtí plátek orestujeme nebo uvaříme na páře. Podávám s rýží a salátovou okurkou na ozdobení.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma