TOPlist


Treska s bramborem a zeleninou

  • Uživatelský recept
  • Autor: Martina M.
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 25

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Treska110
Rajčata 50
Okurka salátová50
Pór20
Kedlubna50
Paprika bílá50
Olej olivový5

Energetická hodnota celkem: 760 kJ

Bílkoviny (g): 23, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 9 SAFA (g): 1 Cukry (g): 5 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

koření na ryby, sůl

Postup přípravy

Tresku okořeníme a na rozpálené pánvi opečeme z obou stran pod poklicí. Zeleninu ochutíme dle vlastních potřeb, zakápneme olivovým olejem, rybku posypeme pórkem a podáváme s bramborem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

09. 10. 2013 12:23

popleta

krásné

05. 10. 2013 23:43

verkaverka

obyčejně upravená ryba s bramborem a jak to pěkně vypadá, bych si normálně dala! jinak máš u mě hvězdičku na úpravu :)

04. 10. 2013 15:04

Klarka M.

tak to je lepší :)

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma