TOPlist


Treska s jogurtem

  • Uživatelský recept
  • Autor: Tamara K.
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vejce celá průměr55
Cibule50
Jogurt bílý polotučný průměr150
Treska150

Energetická hodnota celkem: 1391 kJ

Bílkoviny (g): 41, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 16 SAFA (g): 5 Cukry (g): 14 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

sůl

Postup přípravy

Tresku okořeníme, vložíme do pekáčku, nebo keramické misky na pokrájenou cibuli, zalijeme jogurtem smíchaným s vejcem a špetkou soli. Pekáček přiklopíme, nebo uzavřeme alobalem.Ve vyhřáté troubě pečeme 30 minut přikryté a zbytek odkryté na 200-220°C.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

22. 10. 2013 08:09

Tamara K.

To mě vůbec nenapadlo, dělám po slepu :) Doplním!!!!!

22. 10. 2013 07:59

Banaska

Holky, je tam doba přípravy 60 minut, tak to bude spíš do trouby.

16. 10. 2013 07:50

Sarka1958

Asi bych to dělala na pánvi,ale třeba nám to tu ještě upřesní :-))

16. 10. 2013 07:45

Fila Byla

MOžná jsem nechápavá :-O
Recept mě láká, ale nevím, co se s treskou dělá? Peče? Na pánvi nebo jinak? Ta informace mi tam chybí. Nerozumím. Škoda.

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma