TOPlist


italský guláš

  • Uživatelský recept
  • Autor: Ferka
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 45

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hovězí maso zadní průměr400
Rajčatové pyré100
Sýr nízkotučný tvrdý 20% průměr80
Těstoviny (v suchém stavu)250

Energetická hodnota celkem: 6785 kJ

Bílkoviny (g): 134, Tuky (g): 32, Sacharidy (g): 189 SAFA (g): 16 Cukry (g): 14 Vláknina (g): 9 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1696 kJ

Bílkoviny (g): 33.5, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 47.3 SAFA (g): 4 Cukry (g): 3.5 Vláknina (g): 2.3 Sůl (g): 0.8

Postup přípravy

Úvod > Jídla > Světová kuchyně > Itálie > hlavní jídlo Italský hovězí guláš 120 minut(y) Náročnost Guláš z hovězího masa podávaný s těstovinami. 400 g libového hovězího 100 g rajčatového protlaku 80 g strouhaného sýra 2 lžíce kečupu 2 lžíce oleje 1 lžička hladké mouky 1 ks cibule worcesterová omáčka mletá paprika sůl

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma