TOPlist


Tresčí závitky

  • Uživatelský recept
  • Autor: Gogosek
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Treska110
Rajčata konzervovaná30
Paprika červená20
Cibule30
Cuketa20
Cukr hnědý (řepný, třtinový)5
Olej olivový6
Naturamyl bramborový škrob10
Citronová šťáva3

Energetická hodnota celkem: 946 kJ

Bílkoviny (g): 21, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 19 SAFA (g): 1 Cukry (g): 13 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

Sůl, pepř

Postup přípravy

Vezmeme si filety tresky, osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou. Necháme chvíli odležet a mezitím si připravíme zeleninovou směs. Na oleji si zesklovatíme cibulku, přidáme rajčata, papriku a cuketku. Necháme zeleninu změknout, přidáme trošku cukru a zahustíme lžičkou škrobu. Zeleninovou směs navrstvíme navrstvíme na tresku, kterou stočíme a propíchneme špejlí a dáme asi na 20 minut do trouby.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma