TOPlist


Špenát s treskou

  • Uživatelský recept
  • Autor: Gogosek
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Treska60
Špenát krájený mražený80
Cibule20
Česnek5
Olej olivový5
Smetana zakysaná 12%35

Energetická hodnota celkem: 722 kJ

Bílkoviny (g): 14, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 6 SAFA (g): 4 Cukry (g): 4 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

Sůl, pepř, tymián

Postup přípravy

Na oleji si v pánvi zpěníme cibulku a česnek. Potom do pánve přidáme na kousky nakrájenou tresku. Přidáme špenát a podusíme do změknutí. Nakonec přidáme zakysanou smetanu a dochutíme solí, pepřem a troškou tymiánu. Podáváme s těstovinami.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

20. 10. 2013 22:26

Bozulka

Nezvyklá kombinace, ale určitě dobrá.

15. 10. 2013 13:24

Gogosek

Dneska jsem tento recept dělala znova a můžu jen doporučit :-)

10. 10. 2013 22:19

Katulata

Uplne se mi sbihaji sliny

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma