- Autor: Hyblu
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 117 |
Slanina anglická | 20 |
Sójové boby (v suchém stavu) | 240 |
Česnek | 20 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 500 |
Masox (hotový výrobek) | 20 |
Solamyl bramborový škrob | 12 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 6 |
Sůl | 6 |
Energetická hodnota celkem: 5489 kJ
Bílkoviny (g): 101,
Tuky (g): 63,
Sacharidy (g): 83,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 26,
Vláknina (g): 24,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1830 kJ
Bílkoviny (g): 33.7, Tuky (g): 21, Sacharidy (g): 27.7, SAFA (g): 4, Cukry (g): 8.7, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Ve vývaru si uvaříme sojové maso. Na pánvi osmahneme cibulku, slaninu, česnek. V solamylu obalíme sojové maso a také opečeme na pánvi. Ochutíme dle chuti - sůl, pepř, červená paprika, kari, feferonky. Přidáme žampiony a zalijeme vývarem. Dusíme do měkka. Podáváme s vařenou rýží.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.