- Autor: Anna Rybnicka
- Doba přípravy (min.): 1
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná polohrubá | 50 |
Brambory zimní | 700 |
Vejce celá průměr | 55 |
Česnek | 2 |
Tykev velkoplodá | 600 |
Dochucovadla:
soľ, čierny popor, majoránka
Energetická hodnota celkem: 4398 kJ
Bílkoviny (g): 32,
Tuky (g): 6,
Sacharidy (g): 218,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 46,
Vláknina (g): 27,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 733 kJ
Bílkoviny (g): 5.3, Tuky (g): 1, Sacharidy (g): 36.3, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 7.7, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
očistené zemiaky najemno posrtrúhameasi 700 g ,pridáme 600g nastrúhanej tekvice ,1 vajce,4 strúčiky cesnaku ,50 gr polohrubej múky, zamiešame a pečieme placky na suchej panvici bez oleja alebo len s veľmi malým množstvom oleja
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.