TOPlist


Kuracie prsia v paradajkovej omacke s cuketou

  • Uživatelský recept
  • Autor: katarina79
  • Porce: 3.00
  • Doba přípravy (min.): 15

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kuřecí prsa bez kůže320
Rajčata konzervovaná400
Cuketa400
Cibule80
Česnek5
Cukr bílý (řepný, třtinový)3
Olej olivový2

Energetická hodnota celkem: 2349 kJ

Bílkoviny (g): 83, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 40 SAFA (g): 2 Cukry (g): 25 Vláknina (g): 18 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 783 kJ

Bílkoviny (g): 27.7, Tuky (g): 1.7, Sacharidy (g): 13.3 SAFA (g): 0.7 Cukry (g): 8.3 Vláknina (g): 6 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

Tymian Gulasove korenie

Postup přípravy

Na cervenej cibulke si opecieme nakrajane kuracie prsia, ktore sme pred tym ochutili solou, korenim a stipkou gulasoveho korenia. Opečieme a pridáme cherry paradajky. Dochutime solcankou, 1 cl cukru a tymjanom. Pridame cesnak. Necháme 5 minút dusiť. Potom pridáme na polkolieck nakrájané cuketya ešte 5 minút dusíme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma