TOPlist


Bramborová buchta

  • Uživatelský recept
  • Autor: terus12
  • Porce: 80.00
  • Doba přípravy (min.): 80

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Brambory zimní200
Mouka špaldová celozrnná250
Vejce celá průměr160
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku)500
Droždí42
Česnek15
Moravské uzené200

Energetická hodnota celkem: 7772 kJ

Bílkoviny (g): 112, Tuky (g): 37, Sacharidy (g): 258 SAFA (g): 15 Cukry (g): 36 Vláknina (g): 15 Sůl (g): 6

Energetická hodnota na 1 porci: 97 kJ

Bílkoviny (g): 1.4, Tuky (g): 0.5, Sacharidy (g): 3.2 SAFA (g): 0.2 Cukry (g): 0.5 Vláknina (g): 0.2 Sůl (g): 0.1


Dochucovadla:

pepř, sůl, majoránka

Postup přípravy

Nastrouhané tři větší brambory nechat okapat a smíchat s moukou, vejci, droždím, mlékem, česnekem, majoránkou, pepřem a solí, nechat chvíli vykynout, nalít do vymazané formy, nechat chvíli odpočinout a pak péct dozlatova. Možno přidat i na kostičky nakrájené uzené.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma