- Autor: Ferka
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kapusta hlávková | 1500 |
Brambory zimní | 1000 |
Klobása moravská | 300 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 3000 |
Sádlo vepřové škvařené | 30 |
Mouka pšeničná hladká | 20 |
Energetická hodnota celkem: 11171 kJ
Bílkoviny (g): 103,
Tuky (g): 126,
Sacharidy (g): 303,
SAFA (g): 53,
Cukry (g): 82,
Vláknina (g): 48,
Sůl (g): 9
Energetická hodnota na 1 porci: 1862 kJ
Bílkoviny (g): 17.2, Tuky (g): 21, Sacharidy (g): 50.5, SAFA (g): 8.8, Cukry (g): 13.7, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.